T: +386 (0)41 906 149, F: +386 (0)1 256 49 25, E: izobrazevanje@investicije.eu, www.investicije.eu

Replika Invest, znanje za investicije d.o.o.

VSTOPI V E-UČILNICO

O podjetju

Replika Invest, znanje za investicije, d. o. o.

Poslovanje podjetja Replika Invest poteka v Ljubljani, kjer je tudi sedež Skupine Replika. Prednost našega poslovanja predstavljajo visoko izobraženi kadri iz različnih področij in partnerji Skupine Replika, ki z informacijami prispevajo k dodani vrednosti našega poslovanja.

Naši cilji obsegajo investiranje v znanje ter investiranje v nepremičnine, primarno za stranke Replike Invest. Svetovanje in posredovanje nepremičnin sta dodatni storitvi, ki pripomoreta, da imajo naši partnerji in stranke vse storitve na enem mestu.

Investiranje v znanje: nudimo vam uporabno in inovativno učenje. E- izobraževanja plemenitijo usposobljenost zaposlenih in zagotavljajo učinkovit razvoj človeških virov kot enega od ključev do uspešnega razvoja podjetja.

E-izobraževanje je metoda učenja, s katero lahko posameznik oz. organizacija učne vsebine lažje prilagodi lastnemu predznanju in potrebam posameznika oz. ciljne skupine. E-izobraževanje je namenjeno predvsem ciljni skupini starejših oseb, ki se pri svojem delu soočajo z uporabo napredne tehnologije.

Investiranje v nepremičnine: investitorjem omogočamo, da si zagotovijo dostop do ključnih informacij in priložnosti s področja neposrednih investicij v nepremičnine. Naložbe usmerjamo v nakupe nepremičnin na prostem trgu, na javnih dražbah, javnih razpisih, v postopkih stečaja in prisilne poravnave. Po sistemu factoringa odkupujemo tudi terjatve, ki se nanašajo na nepremičnine.

Sledimo naši viziji po uspešnem obvladovanju sedanjosti in prihodnosti s svojim znanjem in kakovostnimi storitvami. Razvijamo se kot stabilno in zanesljivo podjetje, ki je z investiranjem v znanje pripravljen na vedno nove poslovne izzive.

Vas zanimajo investicije v nepremičnine?

Izpolnite obrazec

ODGOVARJAMO NA VPRAŠANJA

Če želite nasvet o e-učenju ali imate vprašanje,
nam pišite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Investicijske informacije

 • Preverite tujega partnerja

  Preko sistema VIES (vat number validation) lahko preverite obstoj davčne številke tujega poslovnega partnerja. V iskalniku enostavno poiščite državo partnerja, v polje vat number pa vpišite davčno številko, ki jo želite preveriti.
  VIES

 • Aktualno

  V spodnji povezavi so predstavljene vse pomembnejše novosti novega Zakona o graditvi objektov.
  Novosti ZGO-1B

 • Gradbeno dovoljenje

  Postopek pridobitve gradbenega dovoljenja

 • Cenitev nepremičnin

  Razlogi, zaradi katerih potrebujemo cenitev nepremičnin

 • Davki in kapitalski dobički

  Pri prenosu nepremičnin ja davčni vidik eden najpomembnejših. V okviru Skupine Replika vam lahko zagotovimo načrtno optimizacijo vaše davčne obveznosti.

 • Pravni nasveti

  Ste vedeli, da je za spremembo namembnosti nepremičnine potrebno gradbeno dovoljenje?

 • Zemljiški dolg

  Zemljiški dolg je pravica stvarnega prava, katere vsebina je zahtevati poplačilo denarnega zneska iz vrednosti nepremičnine pred drugimi upniki s slabšim vrstnim redom. Zemljiški dolg ima podobne lastnosti kot zastavna pravica, le da je možen le na nepremičnini in kot zavarovanje obveznosti ni odvisen od obstoja terjatve, za katero je bil ustanovljen.

 • Lokacija nepremičnin

  Pri nepremičninah pogosto ne moremo pridobiti vseh potrebnih podatkov, zato si moramo pomagati na različne načine in s pravilnimi kombinacijami iskanja.

1/3