T: +386 (0)41 906 149, F: +386 (0)1 256 49 25, E: izobrazevanje@investicije.eu, www.investicije.eu

Replika Invest, znanje za investicije d.o.o.

VSTOPI V E-UČILNICO

Dvostanovanjski stavbi Duet, Lavrica

         

 

Na Lavrici, na Vrečarjevi ulici 21b, prodamo še zadnjo stanovanjsko enoto dvojčka v III. podaljšani gradbeni fazi v neto izmeri 165,71 m² - enoto A2.

V sodelovanju s podjetjem GPG Inženiring d.d. smo zgradili kakovosten objekt ''Duet Lavrica'', ki zagotavlja visoko kulturo bivanja. Sama lokacija in postavitev objektov je namreč zasnovana tako, da bodočemu lastniku/lastnici ponuja prijetno bivanje, obilico zelenja, bližino šole in vrtca ter hiter in učinkovit dostop do Ljubljane. Mikrolokacija hiš je postavljena tako, da se hiši nahajata na samem robu naselja Lavrica ter na južnem robu zazidljivosti. Prav te karakteristike pa ponujajo obilo zelenja, peš poti, kolesarskih poti ter drugih prednosti za mirno in kvalitetno preživljanje časa. Predmetna objekta ponujata izjemno priložnost za vse, ki si želijo urediti bivanje po cenovno ugodni varianti blizu Ljubljane.

Etažna lastnina je vzpostavljena, nepremičnini pa pripadata še 2 pokriti lastniški parkirni mesti ter 1 pokrito skupno parkirno mesto namenjeno obiskom. Nepremičnina ima lasten atrij v izmeri 109 m².
Predvideno je plinsko ogrevanje, fasada pa je toplotno izolirana.

Tloris nepremičnine je projektiran na način, ki kupcu zagotavlja veliko funkcionalnih površin ter maksimalni izkoristek prostora. Sama nepremičnina ima tako poleg 2 parkirnih mest še 2 balkona, atrij ter 5 med seboj ločenih prostorov, ki  se jih  lahko združi tudi v celoten etažni prostor.

Situacija nepremičnine omogoča bodočemu lastniku/lastnici, da si sam uredi in izoblikuje svoj življenjski prostor. V kolikor niste vešči dokončanja nepremičnine vam lahko le-to cenovno ugodno uredimo mi oz. vam pri dokončanju pomagamo z našim znanjem ter vam pri tem omogočimo ugoden popust..

Lastniki sosednjega objekta sta dve prijetni, izobraženi mladi družini. Nepremičnina je zato idealna izbira za tiste, ki  priznavajo pomen nove nepremičnine, za družine ter za vse tiste, ki cenijo mir in zeleno okolico z vso pripadajočo komunalno infrastrukturo.

Nepremičnina je bremen prosta.
Začetek gradnje: 2009
Lega: jug- jugovzhod

ODGOVARJAMO NA VPRAŠANJA

Če kupujete ali prodajate nepremičnino, če želite nasvet
ali imate vprašanje, nam pišite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Investicijske informacije

 • Preverite tujega partnerja

  Preko sistema VIES (vat number validation) lahko preverite obstoj davčne številke tujega poslovnega partnerja. V iskalniku enostavno poiščite državo partnerja, v polje vat number pa vpišite davčno številko, ki jo želite preveriti.
  VIES

 • Aktualno

  V spodnji povezavi so predstavljene vse pomembnejše novosti novega Zakona o graditvi objektov.
  Novosti ZGO-1B

 • Gradbeno dovoljenje

  Postopek pridobitve gradbenega dovoljenja

 • Cenitev nepremičnin

  Razlogi, zaradi katerih potrebujemo cenitev nepremičnin

 • Davki in kapitalski dobički

  Pri prenosu nepremičnin ja davčni vidik eden najpomembnejših. V okviru Skupine Replika vam lahko zagotovimo načrtno optimizacijo vaše davčne obveznosti.

 • Pravni nasveti

  Ste vedeli, da je za spremembo namembnosti nepremičnine potrebno gradbeno dovoljenje?

 • Zemljiški dolg

  Zemljiški dolg je pravica stvarnega prava, katere vsebina je zahtevati poplačilo denarnega zneska iz vrednosti nepremičnine pred drugimi upniki s slabšim vrstnim redom. Zemljiški dolg ima podobne lastnosti kot zastavna pravica, le da je možen le na nepremičnini in kot zavarovanje obveznosti ni odvisen od obstoja terjatve, za katero je bil ustanovljen.

 • Lokacija nepremičnin

  Pri nepremičninah pogosto ne moremo pridobiti vseh potrebnih podatkov, zato si moramo pomagati na različne načine in s pravilnimi kombinacijami iskanja.

1/3